Campo Center

MUUT
PALVELUT

Campo tarjoaa…

Kahvila: Campon kahvio palvelee aina kun halli on auki. Kahviosta saat napattua pikkupurtavaa, niin suolaisen kuin makeankin nälkään, tuomaan energiaa ennen treenejä tai pelien välissä. Kahviossa on myös kiva istahtaa nauttimaan palauttavat eväät ja jälkipelit suorituksen jälkeen. Kahviossa on anniskeluoikeudet.

Kokoustila: Campon kokoustila soveltuu 10-20 osallistujan kokoontumisille. Kokoustilassa on lähes seinän levyinen ikkuna pääkentällemme, joten tila soveltuu myös otteluiden seuraamiseen asiaankuuluvine tarjoiluineen tietysti. Kokoustilassa on anniskeluoikeudet.

Tilaa tarjoilut: johanna@campocenter.fi

Varustekaapit: Jos et halua kuljetella pallokassia tai muita varusteita, niin voit säilyttää ne hallilla. Meillä on reilusti vapaita varustekaappeja joukkueiden käyttöön. Varauskaapin vuokra vain 10 €/kk.

Syntympäiväjuhlat: Järjestä lasten (tai hieman vanhempienkin) vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat Campossa. Tarjoamme loistavat puitteet 10 hengen synttäriporukalle, eikä sinun tarvitse huolehtia jälkien siivoamisesta. Käytössänne on pieni kenttä pelaamiseen sekä oma synttärihuone muulle ohjelmalle. Synttärihuoneeseen voit tuoda omat tarjoilut mukanasi. Synttäreiden kokonaiskesto on 1,5 h.

Hinta: 106 €, sis. pikkukenttä 1 h, synttärihuone 1,5 h.